Teams

Team Serra en Dana

Team Serra en Dana Erik en Nadine zijn de ouders van Serra (6 jaar) en Dana (4 jaar).  In april 2016 kregen zij te horen dat Serra de juveniele vorm van de stofwisselingsziekte Tay Sachs heeft. De statistische kans dat Dana deze ziekte dan ook heeft is 25%. Eind mei 2016 wordt bij Dana echter dezelfde diagnose gesteld. Hun wereld stortte in.

Snel hebben ze de draad weer opgepakt. Hun wereld is weer gaan draaien, alleen met een heel andere richting. Erik en Nadine willen zoveel mogelijk halen uit de tijd die ze gegeven is met Serra en Dana. Samen mooie herinneringen maken. Genieten van elkaar. Serra is gek op paardrijden, Dana geniet van gymmen. Ook gaan ze vaak samen fietsen, naar het bos of de hei in Ermelo op de Veluwe.

Nadine is, als getraind fietsster, de teamcaptain van Team Serra & Dana. Erik neemt tijdens de Stofwisseltour de ondersteuning voor zijn rekening. Veel vrienden hebben aangegeven om mee te fietsen tijdens de drie dagen van de Stofwisseltour. 
 
Bekendheid geven aan stofwisselingsziektes en geld inzamelen voor de Stichting Stofwisselkracht zijn de drijfveren voor Team Serra & Dana om mee te doen aan de Stofwisseltour van 2017.
Volg de voorbereidingen van Team Serra & Dana op Facebook: www.facebook.com/TeamSerraenDana  

Klik hier om naar de actiepagina te gaan!
Klik hier om naar de actiepagina te gaan!
 

Teams overzicht

Overige Teams

Team Signaling for a Cure (CST/BIOKE)

Cell Signaling Technology, Inc. (BIOKÉ) will cycle again this year to raise...

Team Lynn & Kaj

De tweeling Lynn en Kaj kreeg begin 2020 op de leeftijd van 9 maanden de diagnose...

Team Bart en Tijn

Eind 2017 kwam uit diverse onderzoeken de diagnose dat de broertjes Bart (9) en Tijn...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814