Teams

Team Serra en Dana

Team Serra en Dana Erik en Nadine zijn de ouders van Serra (6 jaar) en Dana (4 jaar).  In april 2016 kregen zij te horen dat Serra de juveniele vorm van de stofwisselingsziekte Tay Sachs heeft. De statistische kans dat Dana deze ziekte dan ook heeft is 25%. Eind mei 2016 wordt bij Dana echter dezelfde diagnose gesteld. Hun wereld stortte in.

Snel hebben ze de draad weer opgepakt. Hun wereld is weer gaan draaien, alleen met een heel andere richting. Erik en Nadine willen zoveel mogelijk halen uit de tijd die ze gegeven is met Serra en Dana. Samen mooie herinneringen maken. Genieten van elkaar. Serra is gek op paardrijden, Dana geniet van gymmen. Ook gaan ze vaak samen fietsen, naar het bos of de hei in Ermelo op de Veluwe.

Nadine is, als getraind fietsster, de teamcaptain van Team Serra & Dana. Erik neemt tijdens de Stofwisseltour de ondersteuning voor zijn rekening. Veel vrienden hebben aangegeven om mee te fietsen tijdens de drie dagen van de Stofwisseltour. 
 
Bekendheid geven aan stofwisselingsziektes en geld inzamelen voor de Stichting Stofwisselkracht zijn de drijfveren voor Team Serra & Dana om mee te doen aan de Stofwisseltour van 2017.
Volg de voorbereidingen van Team Serra & Dana op Facebook: www.facebook.com/TeamSerraenDana  

Kijk hier voor de actiepagina van Team Serra en Dana
Klik hier om naar de actiepagina te gaan!
 

Teams overzicht

Overige Teams

Team Nanoek

Nanoek heeft een zeldzame stofwisselingsziekte Tay-Sachs. In 2012 deed...

Team Bart en Tijn

Eind 2017 kwam uit diverse onderzoeken de diagnose dat de broertjes Bart (9) en Tijn...

Team Nick

Nick is een van de kinderen van De Zevenster met een stofwisselingsziekte, nl. Hunter....

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814