Teams

Team Nick

Team Nick Nick is een van de kinderen van De Zevenster met een stofwisselingsziekte, nl. Hunter. Nick is 17 jaar en sinds zijn 2e jaar weten zijn ouders dat hij Hunter heeft. Nick was vroeger een heel druk kind, had vaak last van oor- en longontstekingen en samen met zijn grove handen en typische gelaatsuitdrukking en na tal van onderzoeken is men erachter gekomen dat Nick de ziekte van Hunter heeft.

Nick is de laatste jaren achteruit gegaan maar heeft nog heel veel plezier met zwemmen en naar buiten gaan, vindt eten erg lekker en gaat graag met mama fietsen en zal ook de laatste kilometers van de Stofwisseltour samen met zijn zus fietsen op de duo-fiets!

"Team Nick fietst de stofwisseltour" wordt georganiseerd vanuit KDC De Zevenster van Ons Tweede Thuis.

Een paar collega's van de Zevenster , Nick zijn moeder en tante en de moeder van een ander kindje en zijn oom gaan de komende maanden hard trainen om in ieder geval 2000 euro op te halen voor onderzoek naar de stofwisselingsziekte.

KDC de Zevenster is een kinderdagcentrum in Hoofddorp voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke- en vaak ook een lichamelijke beperking. De kinderen wonen thuis, gedeeltelijk thuis of in een woningvoorziening van Ons Tweede Thuis.

Klik hier om naar de actiepagina te gaan!

Teams overzicht

Overige Teams

Team Signaling for a Cure (CST/BIOKE)

Cell Signaling Technology, Inc. (BIOKÉ) will cycle again this year to raise...

Team Lynn & Kaj

De tweeling Lynn en Kaj kreeg begin 2020 op de leeftijd van 9 maanden de diagnose...

Team Bart en Tijn

Eind 2017 kwam uit diverse onderzoeken de diagnose dat de broertjes Bart (9) en Tijn...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814