Teams

Team Iris

Team Iris Iris (1999) is sinds 2013 ambassadeur van Stichting Stofwisselkracht. Iris wil kinderrechter worden en zij heeft haast, want Iris lijdt aan een progressieve mitochondriele stofwisselingsziekte. Een team stoere wielrenners doet voor en namens team Iris mee aan de Stofwisseltour 2014.
Teamcaptain Rob Jansen:
"In 2013 deed ik voor het eerst mee aan de Stofwisseltour. Twee weken na Alpd6 te hebben gefietst, dacht ik deze uitdaging ook wel even aan te kunnen. Alpd6 was indrukwekkend en groots, ik voelde me een held. Ik zou wel zien wat de tour mij zou brengen!
En dat heb ik geweten. De Stofwisseltour heeft mijn hart gestolen. Wat een intimiteit en wat een warme ontvangsten op heel bijzondere Stofwisselpunten. En ik weet nu ook wie de echte helden zijn! In St Michels-Gestel leerde ik zo'n held kennen. Haar naam is Iris.
Haar verhaal vertelde ik aan mijn Alpd6 teamleden, nu zijn we allemaal trots dat we ons straks misschien een beetje helden mogen voelen, dankzij en voor Iris en de Stofwisselroute naar geld voor meer onderzoek naar genezing bij stofwisselingsziekten."

Klik hier om naar de actiepagina te gaan!

Teams overzicht

Overige Teams

Team Signaling for a Cure (CST/BIOKE)

Cell Signaling Technology, Inc. (BIOKÉ) will cycle again this year to raise...

Team Lynn & Kaj

De tweeling Lynn en Kaj kreeg begin 2020 op de leeftijd van 9 maanden de diagnose...

Team Bart en Tijn

Eind 2017 kwam uit diverse onderzoeken de diagnose dat de broertjes Bart (9) en Tijn...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814