Tim het boek

Rondom Moederdag zal het boek ’Tim’ verschijnen. Het boek is geschreven door Annemarie van Vlaanderen, de moeder van Tim. Tim overleed op 15 juni 2012 aan de gevolgen van een stofwisselingsziekte. Hij is 3 jaar geworden.

In het boek Tim neemt moeder Annemarie de lezer mee naar talrijke momenten van kippenvel, verbazing, geluk, koude rillingen, tranen en een lach. Ze vertelt het verhaal van twee ouders, die steeds hun grenzen bijstellen en samen met artsen tot het uiterste gaan. Maar wanneer is het uiterste te ver? Van twee ouders, die samen strijden in de geest van hun krachtige kind. Die het mooiste dat ze hebben, moeten loslaten, zichzelf daarna kwijtraken, maar zich ook hervinden. Én twee ouders die uiteindelijk een niet meer verwacht wonder mogen begroeten.

Wat je leest lijkt te onwaarschijnlijk voor woorden, maar toch is het een waargebeurd verhaal: Tim. 

Met het boek ‘Tim’ willen wij meer bekendheid geven aan stofwisselingsziektes. Dit verhaal staat symbool voor al die andere kinderen en gezinnen die hiermee te maken hebben. 

Om de wereld te laten zien om hoeveel kinderen het gaat bieden we ouders de mogelijkheid om de voornaam van hun kind(eren) in het boek op te laten nemen op een daarvoor aparte pagina.
Als u dit wilt stuur dan voor 7 april 2016 een mail naar info@stofwisselkracht.nl met de voornaam van uw kind(eren). Vermeld bij overleden kinderen hoe oud uw zoon of dochter is geworden.

Voor meer informatie: www.timhetboek.nl
Tim-het-boek heeft ook een eigen facebookpagina

met dank en vriendelijke groet,
Annemarie van Vlaanderen en Marike Han-Groenendijk (Stofwisselkracht) 

NB:
Het boek wordt belangeloos gedrukt door Arko Media.
De netto opbrengst is voor Stofwisselkracht en wordt besteed aan meer bekendheid en onderzoek naar stofwisselingsziekte.

Nieuws overzicht