Team Serra en Dana 2021

De zusjes Serra (8 jaar) en Dana (6 jaar) hebben allebei de juveniele vorm van de progressieve stofwisselingsziekte Tay Sachs. Dit vreselijke bericht kregen Erik en Nadine als ouders in 2016 te horen.

Beide meisjes gaan achteruit in hun vaardigheden. Een onomkeerbaar, verdrietig proces. Erik en Nadine willen zoveel mogelijk halen uit de tijd die ze gegeven is met Serra en Dana. Samen mooie herinneringen maken. Genieten van elkaar. Heerlijk erop uit op de tandemfiets, paardrijden op zaterdagmorgen, zwemmen en naar de speeltuin.

Team Serra & Dana maakte in 2017 hun debuut in de Stofwisseltour. Een indrukwekkend evenement. Het resultaat was een prachtige opbrengst. Alle reden voor Team Serra & Dana om ook dit jaar weer op de fiets te stappen. Onder leiding van teamcaptain Nadine gaan we er weer drie dagen tegenaan om bekendheid te geven aan stofwisselingsziektes en geld in te zamelen voor de Stichting Stofwisselkracht. Volg onze voorbereidingen via Facebook.

Steun Team Serra & Dana! Wordt sponsor op ons teamshirt of doneer.

Zelf een actie starten?

 

Acties van Team Serra en Dana 2021

Opgehaald

€ 3.256,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Team Serra en Dana

Team Serra & Dana doet dit jaar  voor de 4e keer mee aan de Stofwisseltour. Ook wij, Erik en Nadine, ouders van Serra en Dana doen mee. We fietsen drie dagen mee voor een toekomst zonder stofwisselingsziekten!Daar...
Bekijk deze actie

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814