Team VKS 2021

Dit is de actiepagina van Team VKS. Wij fietsen voor de patiëntenvereniging Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). Team VKS doet voor de eerste keer met de Stofwisseltour mee, en ze hebben er zin in!

Geja is teamcaptain van Team VKS. Geja heeft zelf een zoon met de stofwisselingsziekte CTX en licht de keuze voor VKS toe: ‘VKS zet zich in voor alle mensen die te maken hebben met een erfelijke stofwisselingsziekte. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging bestaat die voor onze belangen opkomt. Denk aan de discussies rondom dure geneesmiddelen. Ook bij de uitbreiding van de hielprik, waarmee momenteel op 17 stofwisselingsziekten wordt getest, speelt VKS een belangrijke rol. Verder zorgt VKS voor begrijpelijke ziekte informatie en organiseren ze bijeenkomsten voor lotgenoten. Ik ben heel blij met VKS en dan vind ik het heel mooi dat ik daar op deze manier mijn steentje aan bij kan dragen.’

Vind jij het ook belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging is en draag jij het team van Geja een warm hart toe, steun ze dan met een donatie. Iedere euro helpt!

Wil je meer lezen over VKS, kijk dan op www.stofwisselingsziekten.nl


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 0,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Help mee!

Help mee en doneer.