Team Nick

Nick is een van de kinderen die bij  De Zevenster dagbesteding had en binnen Ons Tweede Thuis woonde met een stofwisselingsziekte, nl. Hunter. Nick is 18 jaar geworden.
Sinds zijn 2e jaar weten zijn ouders dat hij Hunter heeft. Nick was vroeger een heel druk kind, had vaak last van oor- en longontstekingen en samen met zijn grove handen en typische gelaatsuitdrukking en na tal van onderzoeken is men erachter gekomen dat Nick de ziekte van Hunter had.


Nick is afgelopen oktober 2020 overleden  maar heeft altijd  heel veel plezier gehad met zwemmen en naar buiten gaan, vond eten erg lekker en ging graag met mama fietsen.
Ook de laatste kilometers van de Stofwisseltour kwam Nick samen met zijn zus fietsend op de duo-fiets aan over de finish.
Dat zullen we vanaf nu moeten missen…


"Team Nick fietst de stofwisseltour" wordt georganiseerd vanuit KDC De Zevenster en  wooncentrum de Kajmunkweg van Ons Tweede Thuis.


Dit jaar zullen er 8 enthousiaste mensen die een deel uit maakte van Nick zijn sociale netwerk en die dit jaar ook deel wilde uitmaken om onze trouwe fietsgenoot Casparina te eren die ons helaas ook op veel te vroege leeftijd ons heeft verlaten na een fietsongeluk in 2019.
De komende maanden gaan we hard trainen om in ieder geval 2000 euro op te halen voor onderzoek naar de stofwisselingsziekte.


KDC de Zevenster is een kinderdagcentrum in Hoofddorp voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke- en vaak ook een lichamelijke beperking. De kinderen wonen thuis, gedeeltelijk thuis of in een woningvoorziening van Ons Tweede Thuis.

Zelf een actie starten?

 

Acties van Team Nick

Opgehaald

€ 2.325,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Team Nick 2022

Nick is een van de kinderen die bij  De Zevenster dagbesteding had en binnen Ons Tweede Thuis woonde met een stofwisselingsziekte, nl. Hunter. Nick is 18 jaar geworden.Sinds zijn 2e jaar weten zijn...
Bekijk deze actie

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814