Team ASL

Wij zijn team ASL (voorheen team Bram) ASL staat voor Arginine Sucinaat Lyase Deficiëntie.

Cas van 14 jaar die zelf ook mee fietst op de tandem met zijn vader en moeder vindt ASL leuker als het staat voor ALTIJD STOER EN LEEF!!!!!!! Hij heeft de stofwisselziekte ook. Zo ook Sanne van 13 jaar oud altijd vrolijk en optimistisch een gezelligheidsdier en Maaike van 36 jaar die het voorbeeld is voor velen van ons met haar lezingen over ASL. Bram is verdrietig genoeg op de leeftijd van 10 jaar overleden aan de gevolgen van deze stofwisselingsziekte.

Wij als ouders, familie, vrienden fietsen voor Cas, Sanne, Maaike en Bram. Dit zijn onze kinderen. Wat wij willen, is dat er een medicijn komt zodat het leefbaar wordt met deze stofwisselingsziekte. En naamsbekendheid. Zodat alle kinderen met ASL beter te behandelen zijn, zodat ze een toekomst hebben. En minder tijd in het ziekenhuis moeten doorbrengen door de vele ontregelingen waardoor opname noodzakelijk is.

Dus als je ons wilt steunen: iedere euro is welkom en help je ons enorm………

Zelf een actie starten?

 

Acties van Team ASL

Opgehaald

€ 0,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Team ASL 2022

Wij zijn team ASL (voorheen team Bram) ASL staat voor Arginine Sucinaat Lyase Deficiëntie. Cas van 14 jaar die zelf ook mee fietst op de tandem met zijn vader en moeder vindt ASL leuker als het staat...
Bekijk deze actie

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814