Andries Rijkhoek

Hallo familie , vrienden, collega’s

 

Ook dit jaar is er weer een Stofwisseltour, van 21 tm 23 juni. Wederom doet Team Iris mee aan dit geweldige evenement. Helaas zijn de stofwisselingsziekten nog niet de wereld uit gefietst. Voor Iris is weinig verandering in haar situatie gekomen. Zij doet wat zij kan maar iedere dag wordt zij geconfronteerd met haar beperkingen.

Hoewel  ik zelf niet mee fiets tijdens de tour en het eigenlijk ‘not done’ is om jullie te vragen om mij te sponsoren terwijl ik relaxt in een auto om een team fietser heen cirkel ga ik het toch doen.

Het is ook niet voor mij dat ik om jullie bijdrage vraag, met iedere Euro steunen jullie het onderzoek naar een medicijn of behandelmethode tegen stofwisselingsziekten.

Ik heb binnen deze organisatie vele mensen mogen ontmoeten en , echt waar, voornamelijk met al deze mensen gelachen alsof het een gezellige sportvereniging is maar op de achtergrond sluimert altijd het verdriet van veel ouders, broertjes, zussen, ooms en tantes vriendjes en vriendinnetjes. ….

Super fijn als ik het belang van onderzoek naar Stofwisselziekten kan overdragen op jullie.

Voor al deze onderzoeken is helaas heel veel geld nodig

Vandaar mijn jaarlijkse vraag of jullie met mij (en vele anderen ) een bijdrage willen leveren om samen zoveel mogelijk openingen te bieden voor de patienten en hun familie  in eerste instantie maar ook voor al die mensen die dagelijks bezi g zijn om door middel van onderzoek heel veel leed (proberen te) voorkomen of te verzachten.

Alvast hartelijk dank

 

Groetjes

Andries

 


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 780,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Help mee!

Help mee en doneer.