Stofwisselkrachten

Danielle Visscher

Danielle Visscher Mijn naam is Daniëlle Visscher en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik met veel plezier in de Haarlemmermeer. We vinden het erg leuk om met zijn allen pretparken te bezoeken, onze favoriet is toch wel de Efteling, dit zullen de mensen die ons kennen zeker beamen!
Ik werk 4 dagen in de week bij een groot logistiek bedrijf op Schiphol, hier verzorg ik de export van 1 klant. Rob Jansen, ook van team Iris, werkt voor deze klant en via hem ben ik een aantal jaar geleden in contact gekomen met de stichting Stofwisselkracht.
Zelf had ik geen idee wat ik me voor moest stellen bij een Stofwisselingsziekte, maar sinds ik Iris en alle andere (jonge) kinderen heb mogen ontmoeten die helaas drager zijn van 1 van de varianten, is mij duidelijk dat er iets voor gevonden moet worden. De afgelopen 3 jaar zijn er teveel kinderen overleden, de pijn die dit met zich meedraagt is voor mij al onbeschrijfelijk, hoe moet dit voor hun familie zijn? 
Stofwisselkracht is erg toegankelijk en erg betrokken bij iedereen, het voelt echt als een warm bad, wat ontzettend fijn is voor mij, maar in de eerste plaats voor de families van alle geweldige kinderen. 
De afgelopen 3 jaar heb ik 2 keer zelf fondsen geworven d.m.v. het lopen van de Damloop by Night en vorig jaar zelfs de Dam tot Damloop! Dit jaar ben ik dit weer van plan, ook al zei ik dat ik het nooit meer zou doen. De reden waarom is mij veel meer waard dan de vermoeidheid en pijn die ik na het lopen voel. Uiteraard ga ik dit jaar voor de 3e keer weer mee tijdens de Stofwisseltour, samen met (collega) Andries Rijkhoek als begeleider van team Iris. Onze werkgever vindt dit ook erg belangrijk en daarom hebben we zelfs weer de beschikking over een tweetal Dokkers om de fietsers zo goed mogelijk te begeleiden.

Vrijwilligers overzicht

Overige Vrijwilligers

Corine van Driel

Hoi ik ben Corine van Driel ik woon in Aalst Gld en ben 31 jaar Ik ben getrouwd met...

Jeanine Gacser

Mijn naam is Jeanine Gácsér en ik woon in Haarlem. Via mijn buren Flip...

Familie Schaafsma - Team Nanoek

Nanoek is geboren in 2003 en heeft de zeldzame stofwisselingsziekte Tay-Sachs. Door...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814