Bestuur

Marcel Slotboom

Marcel Slotboom Mijn naam is Marcel Slotboom. Ik ben geboren in Overijssel en via Gelderland in Noord-Holland terechtgekomen. Ik woon samen met mijn vrouw Eveline en zoon Valentijn in Haarlem-Noord.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als accountant, Ik werk 4 dagen per werk en heb op vrijdag mijn parttime dag. Dit doe ik sinds de geboorte van onze zoon en dat bevalt prima. 

Ik ben via een bekende van een oud-collega in aanraking gekomen met Stichting Stofwisselkracht omdat de Stichting op zoek was naar een penningmeester. Ik heb een afspraak gemaakt met Marike en San en ik ben inmiddels alweer een aantal jaren met veel plezier actief voor Stofwisselkracht.

Ik zet mij in voor Stofwisselkracht omdat ik het belangrijk vind om goede doelen te steunen. En Stofwisselkracht is een goed doel waar nog (zeer) veel terrein te winnen is aangezien er nog maar heel weinig bekend is over de vele varianten die deze ziekte kent. 

Ik ben penningmeester van Stofwisselkracht en verzorg de financiële administratie en de jaarcijfers van de stichting. 

Het klinkt cliché, maar je bent een gelukkig mens als je gezonde kinderen hebt. Ik vind dat er nog steeds te veel mensen zijn die zich dit niet realiseren. In de afgelopen jaren heb ik verschillende ouders van “onze (Stofwisselkracht) kinderen” ontmoet en ik heb echt ontzettend veel respect voor de manier waarop deze ouders hiermee omgaan.

Bestuursleden overzicht

Overige Bestuursleden

Marike Groenendijk

Voorzitter Stofwisselkracht en organisator Stofwisselkracht evenementen. In 2007...

San Han

Secretaris Stofwisselkracht en organisator Stofwisselkracht evenementen. "Het...

Andre Soff

Bestuurslid Stofwisselkracht. Mede-organisator Stofwisseltour en Teamcaptain van...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814