Ambassadeurs

Iris van Oosterhout

Iris van Oosterhout Iris van Oosterhout (16 jaar) komt ons versterken als ambassadeur van Stofwisselkracht!

Ik weet uit ervaring hoe vreselijk het is om met een stofwisselingsziekte te leven, omdat ik zelf ook een stofwisselingsziekte heb.  Alle kinderen hebben recht op een toekomst. Ook kinderen met een stofwisselingsziekte!" 
In januari maakte Iris als maatschappelijke stage voor Energy4all samen met haar vriendinnen een youtube filmpje dat trending topic werd op Twitter en Facebook. Op 6 februari 2014 was zij te zien in Hart van Nederland en op 20 oktober 2014 bij RTL Late Night tijdens de première van de film Dansen op de Vulkaan.
Als ambassadeur van Stofwisselkracht gaat Iris zich inzetten voor alle stofwisselingsziekten.

Iris: "Helaas overlijden er ieder jaar nog vele kinderen aan een stofwisselingsziekte, gewoon omdat er niet of nauwelijks medicijnen voor deze ziekten zijn.  Alle kinderen hebben recht op een toekomst. Ook kinderen met een stofwisselingsziekte. Helaas hebben de meeste kinderen met een stofwisselingsziekte geen toekomst. Hier moet verandering in komen en ik ben blij dat stofwisselkracht zich hiervoor inzet en deze kinderen een toekomst wil geven. En daarom wil ik graag ambassadrice zijn van stofwisselkracht." 

Ambassadeurs overzicht

Overige Ambassadeurs

Nederlandse Waterpolomannen

Waterpolomannen ambassadeur van Stofwisselkracht De Nederlandse waterpolomannen...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814