Stofwisselpunten

Ieder stofwisselpunt biedt een eigen unieke ervaring. De ontvangst op de verschillende stofwisselpunten werd door de deelnemers als zeer plezierig ervaren. De route tussen ieder stofwisselpunt is circa 40 kilometer lang. Sommige stofwisselpunten bieden catering aan, bij andere kan je zelf iets kopen. Zorg ervoor dat je team altijd voldoende meeneemt of onderweg inslaat. Op ieder punt laat de organisatie een aandenken achter en wordt het stofwisselpunt bedankt. Op ieder stofwisselpunt kan je gebruik maken van de aanwezige toilet(ten). Op sommige stofwisselpunten kan je douchen. Het verblijf op een stofwisselpunt is tot een bepaald tijdvenster beperkt. Dit tijdvenster is mede afhankelijk van het aantal fietsers dat meedoet.
Wij hebben de afgelopen jaren heel bijzondere stofwisselpunten mogen bezoeken. Hier kan je de meest recente stofwisselpunten terugkijken.

De adressen en de tijden waarop de fietsers volgens planning bij een stofwisselpunt zijn, kan je in de week voor de Stofwisseltour hier downloaden. De exacte tijden zijn afhankelijk van o.a. de weesomstandigheden die dag.

Stofwisseltour overzicht