Team Het Zuiderlicht naar de Noordkaap

Een avontuurlijke, barre tocht naar de Noordkaap!

Arjan van der Spank en Mario Sigmans gaan samen een grote avontuurlijke tocht maken. Zij gaan samen deelnemen aan de ScanCovery Trial. Deze tocht gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens die week rijden zij ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius.

Deze 9e editie van de ScanCoveryTrial start op donderdag 3 januari 2019 en eindigt op zaterdag 12 januari 2019. Net als voorgaande jaren is de route, behoudens de speciale bestemming, top secret, maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij de deelnemers en de vele volgers. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang is voor de gehele tourtocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een routeboek met leuke klassement(puzzel)proeven.

Over Arjan en Mario:
Mario Sigmans is directeur bij Fluidra SIBO in Veghel, het bedrijf dat hij 25 jaar geleden zelf heeft opgericht. SIBO is een groothandel die gespecialiseerd is in producten voor vijver, zwembad en beregening (www.SIBO.nl).
Arjan van der Spank is General Manager bij VGE International in Son. Dit bedrijf maakt UVC apparatuur voor desinfectie van water en lucht.
Vanuit deze werkzaamheden hebben zij elkaar leren kennen en hebben veel overleg en regelmatig samen op reis. Tijdens een van die momenten kwam dit avontuur ter sprake en hebben Arjan en Mario besloten om samen mee te doen. Zij rijden de ScanCoveryTrail met de auto van Mario, die grondig zal worden voorbereid voor deze avontuurlijke tocht.

Aan dit grote avontuur is een goed doel verbonden. Team Tijs is dankbaar dat Arjan en Mario gekozen hebben voor Stichting Stofwisselkracht! Wat mooi dat hun avontuur hand in hand gaat met een goed doel, de strijd tegen stofwisselingsziekten.

Arjan en Mario lieten al weten dat SIBO en VGE International hebben toegezegd hieraan te zullen bijdragen. Hartelijk dank hiervoor!

De voorbereidingen en avonturen van Team Het Noorderlicht zijn te volgen op de facebookpagina’s https://www.facebook.com/TeamhetZuiderlicht/?ref=br_rs en https://www.facebook.com/teamtijs/


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 5.732,50

Streefbedrag

€ 2.500,00

229%

Help mee!

Help mee en doneer.