Wandelen en Haken voor Lucas 2022

Al flink wat jaren is (tante) Trix de drijvende kracht achter Wandelen voor Lucas. Samen met Rob, Eugenie, Ruud, Yvonne en diverse 'gastwandelaars' nemen ze, namens Team Lucas, al jaren deel aan de Haarlemse Wandel4daagse en zamelen ze op deze manier geld in voor onderzoek naar stofwisselingsziekten.

Ook in 2022 willen ze stofwisselingsziekten de wereld uit wandelen. Of het tijdens de Haarlemse Wandel4daagse zal zijn, hangt af van de ontwikkelingen rondom COVID-19, maar anders wordt er, net als in 2021 een alternatieve route uitgezet.

Naast het wandelen wordt door de tante van Lucas, samen met Diana, Amanda, Lies en anderen met veel liefde en inzet gehaakt. Ze haken diverse poppetjes en figuurtjes en de opbrengst hiervan gaat tevens naar Stofwisselkracht. Samen haken zij stofwisselingsziekten de wereld uit.

Helaas is Lucas 26 oktober 2020 overleden aan een slopende en oneerlijke stofwisselingziekte. De wetenschap dat er voor deze en vele andere stofwisselingsziekten nog steeds geen behandeling bestaat doet ons beseffen dat we nog lang niet klaar zijn met onze strijd tegen deze oneerlijke ziekten. Lucas heeft de strijd helaas verloren, maar hopelijk is het voor veel andere kinderen niet te laat.

Steunen jullie Team Lucas door middel van een donatie?


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 245,00

Streefbedrag

€ 1.500,00

16%

Help mee!

Help mee en doneer.