Team Lynn en Kaj

De tweeling Lynn en Kaj kreeg begin 2020 op de leeftijd van 9 maanden de diagnose Zellweger Spectrum. Bij Lynn uit deze ziekte zich onder andere in gehoorverlies, zichtproblemen en problemen met eten waarvoor Lynn een PEG-sonde heeft gekregen. Bij Kaj is op dit moment alleen nog sprake van gehoorverlies.

De toekomst met deze jonge kinderen is erg onzeker. Gezien Lynn haar problematiek zal Lynn op jonge leeftijd komen te overlijden. Tot vandaag is er namelijk nog geen medicijn of behandeling mogelijk voor deze stofwisselingsziekte.

Team Lynn & Kaj doet in 2021 mee met de stofwisseltour om geld in te zamelen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten waarmee we hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het vinden van een medicijn of behandeling. Op 26 en 27 juni legt een team van 8 rijders een totale afstand af van meer dan 380 km langs de academische ziekenhuizen in Nederland waar onderzoek gedaan wordt naar stofwisselingsziekten. Het team is gestart door vader Quinten die samen met een groep vrienden hoopt een mooi bedrag voor onderzoek op te kunnen halen.

Sponsoren van het team kan door op onderstaande pagina te doneren. Alvast heel erg bedankt voor de bijdrage!


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 20.963,20

Streefbedrag

€ 20.000,00

105%

Help mee!

Help mee en doneer.