Danielle Visscher

Mijn naam is Daniëlle Visscher en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik met veel plezier in de Haarlemmermeer.

In 2014 ben ik in contact gekomen met stichting Stofwisselkracht, in dat jaar ben ik voor het eerst als begeleider meegegaan met de Stofwisseltour, hierbij fietsten er 150 man 3 dagen lang zo’n 650 kilometer. Stofwisselkracht heeft mij doen inzien dat het erg belangrijk is om geld op te halen voor Stofwisselingsziekten. Daarom ben ik ook dit jaar van de partij om de renners zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze belangrijke tocht door Nederland. Samen met leden van team Iris gaan we er weer voor!

In 2015 heb ik de Damloop by Night (8KM) gelopen, dit beviel eigenlijk heel goed dat ik het jaar erop de Dam tot Damloop heb gelopen, mijn langste afstand tot op de dag van vandaag. Deze loop heeft een speciaal plekje in mijn hart en daarom wil ik na allerlei operaties deze loop nogmaals lopen dit jaar. Maar dit kan ik natuurlijk niet doen zonder er een sponsorloop van te maken.

Daarom wil ik graag een beroep op je doen! Steun je mij deze 16,1 km door te komen door middel van een financiële bijdrage?

Hartelijk dank.

Danielle


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 810,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Help mee!

Help mee en doneer.