Team VKS 2019

Dit is de actiepagina van Team VKS. Wij fietsen voor de patiëntenvereniging Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). Team VKS doet voor de eerste keer met de Stofwisseltour mee, en ze hebben er zin in!

 

Geja is teamcaptain van Team VKS. Geja heeft zelf een zoon met de stofwisselingsziekte CTX en licht de keuze voor VKS toe: ‘VKS zet zich in voor alle mensen die te maken hebben met een erfelijke stofwisselingsziekte. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging bestaat die voor onze belangen opkomt. Denk aan de discussies rondom dure geneesmiddelen. Ook bij de uitbreiding van de hielprik, waarmee momenteel op 17 stofwisselingsziekten wordt getest, speelt VKS een belangrijke rol. Verder zorgt VKS voor begrijpelijke ziekte informatie en organiseren ze bijeenkomsten voor lotgenoten. Ik ben heel blij met VKS en dan vind ik het heel mooi dat ik daar op deze manier mijn steentje aan bij kan dragen.

Vind jij het ook belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging is en draag jij het team van Geja een warm hart toe, steun ze dan met een donatie. Iedere euro helpt!  

Wil je meer lezen over VKS, kijk dan op www.stofwisselingsziekten.nl

Zelf een actie starten?

 

Acties van Team VKS 2019

Opgehaald

€ 2.671,26

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Stofwisseltour Team VKS

Dit is de actiepagina van Team VKS. Wij fietsen voor de patiëntenvereniging Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). Team VKS doet voor de eerste keer met de Stofwisseltour mee, en ze...
Bekijk deze actie

Opgehaald

€ 1.700,00

Streefbedrag

€ 1.500,00

113%

Mark Groothuis

In tegenstelling tot de overige leden van team VKS start ik op vrijdag 21 juni vanuit het UMC Groningen. Reden: ik ben een geboren noordeling en mijn jongste zoon is vanaf z'n hielprik onder behandeling...
Bekijk deze actie

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814