Actemium Veghel steunt Stofwisselkracht

Vrijdag 11 maart nam onze ambassadeur Iris van Oosterhout een prachtige cheque in ontvangst van de medewerkers van Actemium. Bij dit bedrijf in Veghel werkt Gerard Verhallen, (link op de foto). Hij leerde Iris kennen bij schietvereniging Hedlilo.

Ieder jaar mogen de medewerkers van Actemium een favoriet goed doel voorstellen en een commissie bepaalt dan aan wie de gift gedoneerd mag worden.
Gerhard stelde voor om dit jaar Stofwisselkracht uit te kiezen en met succes.
Iris kreeg uit handen van Chantal Geurts (midden op de foto) van personeelzaken van Actemium een prachtig bedrag om te besteden aan onderzoek naar stofwisselingsziekten.
 
Ook Wil de Groot, de voorzitter van Hedilo was voor de gelegenheid aanwezig. Hedilo is onlangs verkozen door het Integraal Platform Gehandicapten tot best toegankelijke sportclub. Ze zijn heel trots op Iris, die als gevolg van een ernstige stofwisselingsziekte het grootse deel van de dag aan haar rolstoel gebonden is. Desondanks is zij een getalenteerd scherpschutter en sleept ze veel prijzen voor de club in de wacht. Als ambassadeur voor Stofwisselkracht zet zij zich in voor meer bekendheid en onderzoek naar stofwisselingsziekten.

Stofwisselkracht is heel trots op Iris en bedankt Gerhard en al zijn collega's bij Actemium voor hun mooie donatie.

Nieuws overzicht