Adri Wiskerke

Hallo allemaal,

Dit jaar ga ik ook weer mee fietsen voor stofwisseling ziekte dit wordt voor mij weer al de 4e maal om mij in te zetten om deze ziekte te proberen met research en onderzoek door de professoren uit te bannen.

Iris van Oosterhout uit st Michielsgestel is een slimme meid nu 18 jaar die op 6 jarige leeftijd te horen kreeg dat ze een stofwisselingsziekte had maar ze is een vechter ,want kinderechter worden dat wilt ze nog steeds,dat gaat allemaal niet feilloos.

Twee operaties in een week tijd vorig jaar hebben haar gezondheid nog meer aangetast, maar ze gaat door, daar willen we als team Iris weer voor gaan fietsen,om door geld in te zamelen /research werk en nog meer onderzoeken, te proberen om een oplossing te vinden voor deze ziekte. Het is ook niet mis dat in Nederland per jaar 800 kinderen te horen krijgen dat ze deze ziekte hebben als U meer wilt weten wat deze ziekte in houdt dan kunt U dit vinden op de site van stofwisselkracht.

Voor mij is het ook een speciaal jaar, want we vertrekken met een groepje van team Iris vanuit Goes en dit lijkt mij heel apart om vanuit mijn eigen woonplaats te fietsen voor dit fantastische doel. En ik ben trots om dit jaar voor de eerste maal dit te doen als opa. We vertrekken vanuit het historische centrum van Goes, om die dag via een nog te bepalen route te gaan naar Houten in Utrecht. Met hopelijk goed weer en teamwork gaan we daar na op zaterdag nog via de Bilt en Gorinchem R,dam woubrugge om vervolgens op Zondag 24 Juni te eindigen op Borchland in A,dam dicht bij de ArenA. Mag ik ook dit jaar weer een beroep doen op U voor steun,om dit mogelijk te maken? Als U dit wilt ga dan naar www.stofwisselkracht.nl daar na naar acties klik dan team Iris aan zo komt U op mijn site.

Alvast hartelijk dank. Adri


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 655,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Help mee!

Help mee en doneer.